Top End Markets marknadsledande garantier

Vid rekrytering:

Top End Markets rekryteringsprocess är både mer kraftfullt och effektivt än våra konkurrenters. Att rekrytera fel är både mödosamt och kostsamt. Att lämna över processen till oss är ett effektivt alternativ och man kan även med fördel använda oss som en "second opinion". Konkret innebär det att vi förser er med kandidater helt kostnadsfritt. Det är först om ni bestämmer er för att anställa ett av våra alternativ som en avtalad avgift tillkommer. Skulle det trotts allt visa sig att kandidaten ni valt inte jobbar kvar hos er inom en sex månaders period gör vi om hela processen utan att ta betalt.

Vid uthyrning:

Vi strävar efter att ni ska dra så pass stor nytta av att hyra in konsulter från oss som det bara går. Vår högt ställda ambition är att alltid ha 100 procent nöjda kunder och det är med anledning av detta som vi anser att ni inte ska betala mer än för exakt den tid ni behöver konsulten. Det innebär konkret att oavsett anledning kan ni säga upp den inhyrda konsulten i förväg med endast en dags varsel.

Vid headhunting:

Vissa kompetensprofiler är svåra att finna på den svenska arbetsmarknaden. Headhunting via Top End Market är ett kraftfullt verktyg att ha till hands. Genom att aldrig ta betalt om vi inte prickar helt rätt, lyckas leverera en kandidat som ni anställer ger vi er möjlighet att optimera er rekryteringsprocess utan några som helst extra kostnader.

En annan garanti vi ger är att aldrig använda tjänsten mot våra medlemsföretag. Skulle sammarbetet upphöra gäller garantin i 12 månader efter uppsägningsdatumet.

Våra ramavtal:

Våra ramavtalsleverantörer är noggrant utvalda. Det är först när vi gjort en ordentlig genomlysning av deras verksamhet och bedömt dem efter en rad KPI:er (Key Performance Indicators) som vi sätter oss vid förhandlingsbordet och utarbetar ramarna för ett sammarbete som har till syfte att skapa så pass goda förutsättningar som möjligt för våra kunder. Idag finns det framträdande, offensiva företag som är villiga att erbjuda mycket gynnsamma villkor under förutsättning att de blir garanterade volymer och det har vi tagit vara på.

Det vi garanterar är att vi aldrig tar betalt av våra affärspartners (medlemsföretag) som ansluter sig till vårt ramavtalsprogram. Det är istället leverantören av tjänsten som får dela med sig av en liten procent till oss. Ett rent ”win win” koncept helt enkelt. "

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Vi ser fram emot att besvara dessa och komma i kontakt med er!
Kontakta oss