Join Top End Market!

Top End Market befinner sig i en expansiv fas och söker därför aktivt efter nya affärspartners och ramavtalsleverantörer.

Representerar ni ett företag som är marknadsledande alternativt har ambitionen att bli det med intresse i att bli ramavtalsleverantör välkomnar vi givetvis en fortsatt dialog kring detta.

Hela vårt kärnvärde ligger inbyggt i våra medarbetare, affärspartners och den vision som byggt företaget. Det säger en hel del om hur viktigt det är för oss att vara en marknadsledande uppdragsgivare och alltid hålla utkik efter nya allianser.

Att arbeta för Top End Market är utmanande och som medarbetare kommer du snabbt in i intressanta arbetsuppgifter där egna initiativ och naturligt ledarskap uppmuntras. Ambition, transparens, socialt engagemang och professionalism är egenskaper som vi uppskattar. Vi vill att våra medarbetare ska känna vårt förtroende och med det frihet att utveckla kreativa lösningar i samråd med våra kunder.

Känner du att denna beskrivning passar väl in på dig och din bild av en attraktiv arbetsplats? I så fall ser vi fram emot din ansökan!

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Vi ser fram emot att besvara dessa och komma i kontakt med er!
Kontakta oss